Història de l’empresa

La Pastisseria San Pedro va ser fundada a voltants de l’any 1956IMG_5360 a la Carretera Matadepera numero 100, fruit del matrimoni entre el Mestre pastisser Vicente Peñataro Altable i Caridad Utiel Blanes.

El mestre pastisser Vicente va ser un jove emprenedor que en un inici seguí l’ofici del seu pare que era flequer, i que posteriorment va abandonar per formar-se com a pastisser. El nou ofici el va aprendre treballant amb d’ altres mestres pastissers de la zona del Valles.

És l’any 1956 amb el seu matrimoni que decideix fundar la seva pròpia empresa , essent ja Mestre Pastisser.

sanpedro 001El negoci es converteix en una empresa familiar , quan l’any 1980 el seu fill Vicente Peñataro Utiel s’incorporà al negoci . Primer desenvolupant tasques administratives, per posteriorment incorporar-se a la feina de l’obrador. Formant-se així, amb els mestres de la pròpia Pastisseria San Pedro, per més tard acabar de completar la seva formació amb cursos d’especialització.

L’any 1991 és produeix el traspàs definitiu del negoci de pare a fill, fent-se carrer del negoci Vicente Peñataro Utiel, sent ja mestre pastisser. Així arriba la segona generació del negoci, consolidant una pastisseria amb una trajectòria de més de 60 anys.

Aquesta breu història familiar ens explica com en l’actualitat la pastisseria i obrador de la Pastisseria San Pedro és la més antiga de Terrassa.

10407491_762974350424973_689021989752359636_n[1]